Produktkategori
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Stålspår Kontinuerlig Pass-through Shot Blasting Machine

Stålspår Kontinuerlig Pass-through Shot Blasting Machine

CT16-650 Stålbanans kontinuerliga tumblastmaskin Introduktion: Används allmänt vid gjutnings- och smidesindustrin, stålskruvmaskin med kontinuerlig skottblåsning är särskilt lämplig för en mängd olika skottblåsningar), särskilt för utrustningen till produktionslinjen för högvolymproduktion situation.

Features


Stålskena kontinuerlig skott sprängmaskin

Den automatiserade tillverkningsprocessen kräver ett mycket flexibelt produktionssystem för att möta förändrade produktionskrav. Flexibla system kan snabbt anpassa sig till produktionshastighet, satsstorlek, efterbehandlingsteknik och förändringar på marknaden.

Genom foderrengöringsprocessen har många uppenbara fördelar, för att säkerställa att skötbenet rengörs effektivt och kostnadseffektivt. Kontinuerlig skottskärmaskin möjliggör inte bara produktionsprocessen, utan också förbättrar arbetsmiljön.

KNNNJOO MACHINE Inc. Introduktion av tysk teknik för att skapa spåret genom kontinuerlig skottblästring maskin som används inom flygindustrin, stål, bil, smide och andra industrier, och på grundval av den ursprungliga optimeringen, teknik mer mogna och avancerade kunder i Europa och Amerika beröm .

Ansökan

• Rengör gjutningarna och ta bort kärnan

• Gjutning och smidesgods

• Blandad eller enkel trådproduktion

• Blandning av flera arbetsstycken

• Oavsett hur produktiviteten fluktuerar, behåll alltid effektiv skottblästring

Fördel

• Helt automatiserade produktionslinjer från styling till efterbehandling

• Produktionen är tydlig och produktkonsistensen förbättras väsentligt

• Inget mellanliggande staplingsområde, förkorta överföringsavståndet

• Eftersom hela skottningsprocessen kan integreras i en automatiserad produktionslinje, reduceras driftskostnaderna

• Litet fotavtryck

• Det finns lite behov av någon manuell bearbetning av arbetsstycket för att förbättra arbetsmiljön och eliminera operatörens risk

Shotblåsning är automatisk, kontinuerlig, dammig

Stålkryssbädd kan användas för att kontinuerligt luta rotationen för att rengöra gjutningarna. För att säkerställa att arbetsstycket mjukt flipar. Rotationsfrekvensen hos rullbädden och mängden pellets av skottblåsningen styrs av de förprogrammerade parametrarna i enlighet med flödet och volymen av delen. Även vid oregelbundna delflöden kan du också se till att du får bästa möjliga sprängverkan och minsta slitage. Den effektiva pelletsflödet från toppen av delen renar noggrant alla ytor och inredningsområden.

20150721131815-670919028_1.jpg

CMV32_1.jpg

Utrustning arbetsflöde

Arbetsstycket som ska rengöras är från kundens matningstransportör till anordningens vibrationstransportör. Och sedan genom matningsrullen, in i sprängningsområdet, som installerats i toppen av sprutkammaren på hela dess yta, sköt den fullständigt helt, medan stålrullen som bildas av rullen för att hålla arbetsstycket rullande för att säkerställa att borttagningen av ytresterande slipmedel. De rengjorda arbetsstyckena skickas till transportörsvibratorn och sedan till transportören som tillhandahålls av kunden.

Inlopps- och utloppsvalsarna och stålspåren är perforerade för borttagning och återvinning av pellets. Kärndelen av maskinen är gjord av hög mangan stålspårskon, arbetsstycket i spårplattan kontinuerlig rotation av processen för kontinuerlig rullande för att uppnå en noggrann rengöring.


Varför välja oss ?

1. Vårt företag har gått "CE", "ISO9001" och Bureau Veritas certifiering.

2. 50 års erfarenhet av 20 professionella ingenjörer i vårt Qingdao Foundry Machine Co., Ltd.

3. Så många typer av gjuteri maskiner --- 100 typer av skott / sandblästring maskiner och 80 typer av gjutning maskiner.

4. Betydande service efter försäljning, Tekniskt stöd och installera, felsöka och träna på plats

5. Företaget har en egen utrikeshandel marknadsföring team Industrial Corporation, förstklassiga service standarder för alla kunder.

3%[4]K0KHEB9T1WLZ9FRZ_L 副本.JPG


Välkommen att kontakta oss!


Hot Tags: stålspår kontinuerlig genomskärning skott sprängmaskin, Kina, tillverkare, leverantörer, fabrik, nyaste, högkvalitativa produkter
Relaterade produkter
E-mail to us
Produktkategori
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MASKIN INC.